Kruiden blendup logo wit quote

Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

0 -  0,00

Geen producten in je winkelwagen.

Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

Oregano

Los kruid oregano

Oregano is een groen kruid met een zeer fijne smaak

 3,75 24,95

Deel via

Deel via

Productomschrijving
Losse Kruiden

Het assortiment van losse kruiden bestaat uit enkelvoudige, gedroogde kruiden van 100% natuurlijke oorsprong. De kruiden zijn afzonderlijk verpakt en kunnen onderling gecombineerd worden. Gebruik de kruiden als thee of bij je gerechten of maak er een eigen mix mee.

Oregano – Origanum vulgaris

Oregano is een groen kruid met een zeer fijne smaak. Oregano was eigenlijk een exclusief geneeskruid maar tegenwoordig wordt het vooral als keukenkruid gebruikt. Van de blaadjes werd een sterke thee gezet die men dronk als hoestdrank.

Gebruik in de keuken

Oregano wordt gebruikt in tomatenschotels, bij gebraden groenten, aardappelgerechten en ook bij paddestoelgerechten. In pastagerechten en rijstschotels (zoals risotto) is Oregano subliem.

Gebruik als thee

Vooral als kruidige smaakmaker

Inhoud

zakje 20g – 50g – 125g – 250g of 500g

Onze samenstellingen met Oregano

Keukenkruiden: An Italian Touch

Let op: Geen beperkingen.
De meeste kruidenmelanges bevatten naast kruiden en specerijen ook veel zout. Dit is vervelend, want kruidenmelanges op zichzelf zijn al echte smaakmakers voor je gerecht. Daarom zul je in onze melanges geen zout of andere toevoegingen vinden. Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken!

Disclaimer: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij kinderen onder de 2 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.
Een vraag over dit product? Stel ze hier, wij zijn er om je te helpen
Gerelateerde producten
Reviews en beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oregano” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *