Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

0 -  0,00

Geen producten in je winkelwagen.

Kruiden blendup logo wit quote

Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

Herboriste Eef Wouters

Eef Wouters: Verhalenverteller met kruiden

Als herboriste vindt Eef Wouters voldoening in het delen van haar passie voor kruiden en het vertellen van een verhaal met haar kruidenblends. Geboren en getogen in Herk-de-Stad, heeft Eef al van jongs af aan een liefde voor de natuur. Haar avontuur begon met het verkennen van de groene omgeving te paard. Tijdens haar studies Ingenieur Biochemie merkte Eef dat het leven op kot niet voldeed aan haar behoefte aan ruimte en natuur. Na deze studies werkte ze 12 jaar in de kwaliteitsafdeling van een internationaal farmabedrijf.
In 2014 begon ze aan een 2-jarige wetenschappelijk onderbouwde opleiding tot herboriste, gevolgd door een praktijkjaar als kruidenverwerker. Deze nieuwe wereld opende haar ogen voor de boeiende en fascinerende eigenschappen van kruiden. Na 3 jaar intensieve studie kon Eef haar passie omzetten in een voltijdse bezigheid. Ze wilde verder gaan dan de standaard huis-tuin-en-keuken-middeltjes en de werking van kruiden en hun bijdrage aan ons welzijn wereldwijd bekend maken. 
Bij BlendUp geloven we dat kruiden niet alleen een natuurlijke ondersteuning bieden voor ons welzijn, maar ook een verhaal kunnen vertellen.
Als herboriste en kruidenexpert is Eef Wouters gepassioneerd door het vertalen van het verhaal van ondernemers in krachtige kruidenblends. Door haar expertise in kruiden en haar vermogen om de juiste combinaties te vinden, kan ze de boodschap van een onderneming omzetten in een unieke en smaakvolle kruidenmix. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke blend voor je onderneming of gewoon wilt genieten van een heerlijke kop thee, BlendUp heeft het allemaal. Ontdek de kracht van kruiden en laat ons je helpen om jouw verhaal te vertellen met onze blends.

Herboriste Eef Wouters kruiden thee en keukenkruiden aan het werk
Kruiden blendup proef een mooi verhaal

Proef een mooi verhaal

Kruiden blendup terug naar de essentie

Terug naar de essentie

(H)eerlijk puur