Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

0 -  0,00

Geen producten in je winkelwagen.

Kruiden blendup logo wit quote

100% natuurlijke kruiden

kruidenthee a moment to relax voor een natuurlijke relaxatie BlendUp Springmuis

Springmuis

🌱🍵 Ontdek het verhaal achter "A Moment to Relax" 🍃🌼

Bij BlendUp geloven we dat elke kruidenthee meer is dan alleen een mix van kruiden. Het is een verhaal, een intentie, een beleving. En zo is het ook met onze creatie “A Moment to Relax”. Laat ons je meenemen in dit bijzondere verhaal dat begon met een levendige inspiratie.

Deze thee is niet zomaar ontstaan, het is een brouwsel van liefde en zorg. “A Moment to Relax” werd geboren uit de behoefte om rust te brengen in het leven van onze kleine ‘Springmuis’, zoals we hem liefkozend noemen. Een bundel energie met een twinkeling van guitigheid in zijn ogen. We wilden een thee creëren die zelfs een springmuisje tot bedaren kon brengen.

Vinden van de juiste balance

Het vergde serieuze inspanning, want rustgevende kruiden moeten zorgvuldig worden gekozen, vooral als het om kinderen gaat. En laten we eerlijk zijn, kinderen zijn kieskeurig als het om smaken gaat.

Met passie en toewijding gingen we aan de slag. We combineerden de herkenbare en vriendelijke smaken van kamille en passiebloem, die geliefd zijn bij kinderen. Als een subtiel geheim voegden we een vleugje valeriaan toe, en de zachtheid van lindebloesem gaf het een verrassend zoete ondertoon. Elk kruid heeft zijn eigen kalmerende eigenschappen en samen vormden ze een harmonieuze symfonie van ontspanning.

Na vele proefsessies en aanpassingen, zijn we trots om “A Moment to Relax” te introduceren. Een kruidenthee die niet alleen rustgevend werkt, maar ook heerlijk wordt gesmaakt door jong en oud. Want zelfs al hebben we deze thee met onze kleine Springmuis in gedachten gemaakt, hij is geschikt voor iedereen die even een moment van kalmte zoekt.

Neem de tijd om te ontspannen en geniet van de rustgevende kracht van “A Moment to Relax”. 🌿🌙 Proost op momenten van sereniteit! 🍵✨

kruidenthee a moment to relax voor een natuurlijke relaxatie BlendUp Springmuis
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eef Wouters

Herboriste

Categorieën

Kruiden tips & nieuws

Wil jij ook op de hoogte blijven van onze nieuwe producten of op welke markten je ons kan vinden?
Krijg je graag tips over kruidengebruik?
Schrijf je in op onze mailinglijst en we sturen je interessant nieuws.