Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

0 -  0,00

Geen producten in je winkelwagen.

Kruiden blendup logo wit quote

Gratis levering vanaf 50€

100% natuurlijke kruiden

De meest gestelde vragen…
…en hun antwoord

We hebben experience boxen samengesteld voor jou zodat je onze krachtige blends kan proeven. Af en toe kan je ons ook ontmoeten op een markt of event

Onze kruiden zijn 100% natuurlijk. Dit betekent dat onze samenstellingen geen additieven of aroma’s bevatten. De keukenkruidenmixen bevatten geen toegevoegde zouten.

Nee, het is niet nodig om een account te maken. Je kan een bestelling afronden als gast. Met je adresgegevens en e-mailadres kunnen we je bestelling correct verwerken en verzenden. Je eigen account aanmaken op de website is handig als je je vorige bestellingen wilt bekijken om opnieuw te bestellen.

Voor bestellingen met een totaalbedrag van minder dan 50,00€, wordt een verzendkost van 7,50€ aangerekend. Dit bedrag is inclusief eventuele kortingen.
Voor bestellingen uit Nederland, wordt een verzendkost van €15,00 aangerekend als het bestelbedrag onder €100,00 is.

Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen in de originele verpakking. De kosten van de retourverzending zijn voor de klant. Als we de producten onbeschadigd hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terugbetalen.

Onze pakjes worden verzonden via Bpost. De levertermijn is afhankelijk van deze dienst. Wij verzenden onze bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag. Met deze werkwijze kan de levertermijn variëren van 1 tot 5 dagen.

Uiteraard kunnen bestellingen afgehaald worden. Dit kan op het adres Schopstraat 8 in Herk-de-Stad, na een seintje zodat je niet voor gesloten deur zou staan.

We beantwoorden je vraag graag: stel ze via info@blend-up.be